+36 30 6754077 (ha éppen repülünk visszahívjuk) info@optimetriq.hu

A kezdetek

osztályzza
(0 szavazatok)

Engedje meg, hogy meghívjuk egy utazásra melynek célja, hogy feltárja a drónok használatának lehetőségeit az emberiség javára. Mérnök csapatunk a fejlődés irányát valamint a robotika és repülés iránti szeretetét figyelembe véve döntött úgy, hogy a drónokat, amelyeket épít az emberiség javára fordítja.

Az Optimetriq Kft-t Csontos Tamás alapította 2009-ben 10 év méréstechnikai tapasztalattal.

A cég kezdetektől fogva méréstechnikával foglalkozott és így 2014-ben Páll Tamással összefogva az optikai méréstechnikát kivittük a tető alól és szárnyakat adtunk a mérőeszközöknek.

3 év fejlesztéssel, 2 weboldal, 40 repülő szerkezet , 800 óra teszteléssel később 2016-ban a közönség elé léptünk. 

Az AgroMashEXPOn és a PREGA konferencián A mezőgazdaság számára mutattuk be mit is tudnak a drónjaink, majd az év folyamán ellátogattunk több mezőgazdasági kiállításra és vásárra.

2016-ban rendezték meg az első Drónverseny és robotika show-t amire meghívás kaptunk, hogy bemutassuk gépeinket és azok felhasználását.

Célunk, hogy a technológiát megértve mindenkihez eljusson a hasznos alkalmazás tudata és lehetősége. 

 

Olvasás 1561 alkalommal Utolsó módosítás hétfő, 20 február 2017 04:54
Ebben a kategóriában a szerző más publikációi: Munkavégzéshez szűkséges »
jelentkezzen be a hozzászóláshoz

Néhány ügyfelünk mondta rólunk...

  •   Hihetetlen nyitottságuk  a kutatások irány ideális választássá teszi őket a kutatások megvalósításának légi támogatóiként.
    JOHN K. RILEY - HARVEST GOODS.
  •   Igaz, hogy minden repül, de ők minden feladatra egy célgépet gépet építenek ezzel bíztosítva, hogy az eredmények mindig hibátlanok lesznek.
    JOHN K. RILEY - HARVEST GOODS.
  •   Design, design and redesign is their motto. Tom won't stop until they have the perfect match between functionality and esthetic.
    VLADIMIR
isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan