+36 30 6754077 (ha éppen repülünk visszahívjuk) info@optimetriq.hu

A kezdetek

osztályzza
(0 szavazatok)

Engedje meg, hogy meghívjuk egy utazásra melynek célja, hogy feltárja a drónok használatának lehetőségeit az emberiség javára. Mérnök csapatunk a fejlődés irányát valamint a robotika és repülés iránti szeretetét figyelembe véve döntött úgy, hogy a drónokat, amelyeket épít az emberiség javára fordítja.

Az Optimetriq Kft-t Csontos Tamás alapította 2009-ben 10 év méréstechnikai tapasztalattal.

A cég kezdetektől fogva méréstechnikával foglalkozott és így 2014-ben Páll Tamással összefogva az optikai méréstechnikát kivittük a tető alól és szárnyakat adtunk a mérőeszközöknek.

3 év fejlesztéssel, 2 weboldal, 40 repülő szerkezet , 800 óra teszteléssel később 2016-ban a közönség elé léptünk. 

Az AgroMashEXPOn és a PREGA konferencián A mezőgazdaság számára mutattuk be mit is tudnak a drónjaink, majd az év folyamán ellátogattunk több mezőgazdasági kiállításra és vásárra.

2016-ban rendezték meg az első Drónverseny és robotika show-t amire meghívás kaptunk, hogy bemutassuk gépeinket és azok felhasználását.

Célunk, hogy a technológiát megértve mindenkihez eljusson a hasznos alkalmazás tudata és lehetősége. 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/werthhux/html_optimetriq/templates/wt_www_merodronok_pro/html/com_k2/templates/default/item.php on line 249
Olvasás 3423 alkalommal Utolsó módosítás hétfő, 20 február 2017 04:54
Ebben a kategóriában a szerző más publikációi: Munkavégzéshez szűkséges »
jelentkezzen be a hozzászóláshoz

Néhány ügyfelünk mondta rólunk...

  •   Hihetetlen nyitottságuk  a kutatások irány ideális választássá teszi őket a kutatások megvalósításának légi támogatóiként.
    JOHN K. RILEY - HARVEST GOODS.
  •   Igaz, hogy minden repül, de ők minden feladatra egy célgépet gépet építenek ezzel bíztosítva, hogy az eredmények mindig hibátlanok lesznek.
    JOHN K. RILEY - HARVEST GOODS.
  •   Design, design and redesign is their motto. Tom won't stop until they have the perfect match between functionality and esthetic.
    VLADIMIR